Hideg van, könnyen megfázhattok!
Szereted, ha simogatnak? Szereted, ha megérintenek? Szereted, ha megfognak? Szereted, ha felizgatnak? Szereted, érezni a másik leheletét, szuszogását a nyakadnál, esetleg a fülednél vagy az arcodba? Szeretsz új pozíciókat kipróbálni? Mikor hidegen felülsz rá, majd forrón és teljesen leizzadva végzed? Velünk a fantáziád megvalósulhat, életre kel, próbálj ki minket!!! BKV!
Hozzávalók 10 személyre: - 10 db virsli (a fele megy a kukába) - 1 liter víz (Evian) - light mustár (Norbi) - light majonéz (Norbi) - light ketchup (Réka) - 10 szelet puffasztott rizs (félbe vágva) - 10 porcelán tányér (herendi) - 10 villa (tiszta) - 10 kés (életlen) - 10 szalvéta (happy new year 2014 feliratú) - 10 bilagit Elkészítés: A december 29-én megvásárolt virslit éjfél után alaposan megmossa a „virsli felelős”, majd, 1 liter hideg vízbe beletesszük. A vizet felforraljuk a virslivel együtt, majd óvatosan kivesszük a vízből a szilveszteri finomságot és tálaljuk.
Hello Napiszar! Tegnap unatkoztunk a haverokkal, hideg volt, mi pedig szomjasok. Így hát készítettünk egy bor forraló berendezést. Meg is lett az eredménye. Eltűnt 8 liter bor! Helyszín : Erdély, Sarmaság